Despre noi

Echipa

SC COȘARUL CU NOROC SRL, are ca activitate principala, verificarea, curatarea si deblocarea cosurilor de fum, a canalelor de ventilatie naturala si a sistemelor de evacuare fum, aer viciat si vapori de grasimi (hote, tubulaturi si ventilatoare) din bucatariile cantinelor si restaurantelor. Angajatii firmei au calificari de competente profesionale in domeniul coseritului, detinand in acest sens, certificate eliberate de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale, conform Legii 129. Dupa scolarizari, acreditate ANC (Autoritatea Nationala de Calificari), in paralel cu practicarea activitatii de coserit, au urmat specializarile, atat in tara, cat si in Germania si Olanda. In cadrul societatii, formarea profesionala si specializarile sunt continui. Dotarea cu scule profesionale a fost si este unul dintre principalele obiective.

» Pasiunea pentru ceea ce facem

Pasiunea sta la baza a tot ceea ce intreprindem. Cunoastem cu precizie cerintele pietei aflate in plina dezvoltare si ne straduim, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne, de fiecare realizare in parte. Cunoastem de asemenea cu exactitate ca reusita unei companii de profil depinde de personalul acesteia. De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu pasiunea si profesionalismul pe care le pun in slujba realizarii obiectivelor lucrarilor dumneavoastra.

» Respectul fata de clienti

Prin prisma gamei diversificate de servicii oferite (curatare cos frum, curatare hota restaurant, curatare centrale termice s.a.m.d.), incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitia dumneavoastra nu numai experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre in industria de profil – cosar autorizat, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare de curatare cos fum, curatare hota restaurant sau alte lucrari, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

» Dezvoltare continua

Respectarea angajamentelor pe care compania noastra si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.

Ce dorim?

  • Dorim sa integrăm absolvenții școlilor de artă și meserii în procesul muncii
  • Dorim să luptăm pentru a înlătura efectele negative cu privire la proiectarea, executarea, punerea în funcțiune și mentenanța coșurilor de fum.
  • Dorim să ne facem cunoscuți și să marim la maxim gradul de satisfactie a clientului
  • Să ne prezentăm serviciile în cadrul unor evenimente de profil
  • Dorim să ne specializăm prin participarea la cursuri de specializare desfășurate în Germania sau în alte țări europene.
  • Dorim să ne informăm cu tot ce apare nou în domeniu, în timp real
  • Dorim să participăm la întâlniri având drept temă schimbul de experiență, cu alte firme similare din Europa.

Meseria noastră …

  • … este o meserie murdară, dar trebuie sa o facă cineva !
  • Noi o practicăm ! Am ușurat munca și putem afirma ca este o meserie veche cu competente noi.

Aparitii media

https://www.youtube.com/playlist?list=PLaTVmavAdcv7KEg4HQ_2U4Le3fp-Jk56D